1 t 36 min
Aldersgrense 12 år
Norgespremiere juli
Komedie

Ungdomspastor Guy Sides står overfor en nærmest umulig oppgave når hovedpastoren Skip får en vill ide om å markere Langfredag på den mest spektakulære måten noensinne. Guy må skaffe støtte til å gå imot pastoren – og møter seg selv i døren på flere områder.
En skikkelig varm komedie for hele familien.

TRAILER

SKUESPILLERE

Thor Ramsey

Thor Ramsay er skuespiller, komiker og forfatter. Han har tidligere spilt i fimer som Thou Shalt Not Laugh og spiller ungdomspastoren Guy Sykes.

Erin Cahill

Erin Cahill har tidligere spilt i filmer som A Taste Of Love, Christmas On Cherry Lane og Resident Evil: Death Island. Hun spiller hovedpastorens datter, som har vendt hjem etter ti år som misjonær. Hun må hjelpe ungdomspastoren Guy mot sin egen far.

Michael Monks

Micheal Monks har tidligere spilt i filmer som House of Glass, Mr. Corman og Synth. Han spiller hovedpastoren Skip, som er kanskje litt vel opptatt av nye metoder for å få folk på møter i kirken. 

Joey Fatone

Joey Fatone har spile i mer enn 60 filmer, mer er mest kjent som sanger for den canadiske gruppen NSYNC. Han spiller lovsangslederen som ikke kan la være å synge.