2 hr 0 min
Aldersgrense 6 år
Norgespremiere 25. aug
Drama

På 1970-tallet leter den unge Greg Laurie (Joel Courtney) etter de riktige tingene på gale steder, helt til han møter Lonnie Frisbee (Jonathan Roumie), en karismatisk, streifende hippie-predikant. Sammen med pastor Chuck Smith (Kelsey Grammer), åpner de dørene til Smiths forsømte kirke og opplever en uventet vekkelse av radikal og nyvunnet kjærlighet, som fører til det TIME Magazine kalte en JESUS-REVOLUSJON.

TRAILER

SKUESPILLERE

Kelsey Grammer

Kelsey Grammer, kjent fra serier som «Cheers» og «Dr. Frasier Crane», spiller den amerikanske forkynneren og pastoren Chuck Smith.

Jonathan Roumie

Jonathan Roumie, som spiller Jesus i «The Chosen»-serien, portretterer Lonnie Frisbee, en frisinnet hippie-predikant, som åpner øynene på Chuck Smith og får ham til å se at det er plass til mange flere.

Joel Courtney

Joel Courtney spiller unge Greg Laurie, en mann som er på leting etter det rette, men på feil steder. Gregs møte med Lonnie Frisbee fører til at han må ta et valg for resten av livet.

Anna Grace Barlow

Anna Grace Barlow spiller Cathe, som Greg Laurie faller for. Hun er kjent fra serier som «Greys Anatomy», «NCIS Hawaii» og «Big Sky».

Kimberly Williams-Paisley

Kimberly Williams-Paisley er kjent fra TV-serier som «According to Jim», «Two and a half men», «Boston Legal». Hun spiller Greg Lauries mor Charlene.

Filmen ga et levende bilde på hvordan det var under Jesusvekkelsen på 70-tallet, og håp om at det kan skje igjen! Profetisk film.

Gry, Bergen

Filmen er inspirerende, men også lærerik. Den setter fokus på at fordommer og rettroenhet ikke er til hinder for hva Gud kan gjøre.

Kjetil, Karmøy

Filmen berører meg sterkt. Den viser viktigheten av trygg pastoral ledelse når Gud berører unge mennesker. Det undebrygger også filmens troverdighet.

Ørjan, Viken